3/2/12

Presentació oficial del llibre El Patrimonio desaparecido de Palma

ARCA (Associació per a la Revitalització dels Centres Antics) presentarà el llibre El patrimonio desaparecido de Palma, de l’historiador Xavier Terrasa i editat per Temporae. La data serà el proper dijous, 9 de febrer a les 19:30 hores a Ses Voltes, Dalt Murada, s/n (Palma). En la presentació col•laboren l‘Ajuntament de Palma i la Fundació Palma Espai d'Art.

Bartomeu Bestard (cronista de la ciutat), Mª Josep Mulet (professora de la UIB i especialista en fotografia) Pere Ollers (president d’ARCA) i Xavier Terrasa participaran en aquest acte per divulgar un llibre que està sent tot un èxit. Només dos mesos després de la seva publicació i abans de que sigui presentat oficialment ja ha estat reeditat.

Terrasa recordarà, entre altres moltes destruccions, la muralla que envoltava la ciutat i que estava intacta a principis del segle XX, els convents desapareguts per la crispació político-religiosa i alguns edificis emblemàtics com el conjunt modernista compost pel cafè restaurant La Alhambra, el teatre Líric i el Grand Hotel del mateix nom.

Pels que vulguin explorar de primera mà l’herència perduda de la seva cultura, la mateixa entitat -que es dedica a la preservació del patrimoni de la illa- organitzarà el dissabte, 26 de febrer, un recorregut per aquella Palma desapareguda. Un passeig que dirigirà el mateix autor del llibre i al que podran acudir tots els interessats en la conservació del patrimoni cultural. Començarà a les 10:30 hores a la seu d’ARCA, C/ de la Pau, 1A (Palma).

No hay comentarios: