13/2/14

Presentació de l'App "Palma. Ayer y hoy"


Es presenta a l'Escola Superior de Disseny de les Illes Balears l'aplicación mòbil Palma. Ayer y hoy de su patrimonio 

Palma. Ayer y hoy de su patrimonio és una aplicació mòbil basada en el llibre homònim (Flashback Ediciones, 2013), líder en ventes a Mallorca. L'aplicació, de descàrrega gratuïta i amb més de 50 imatges antigues geolocalitzades, permet passejar per Palma amb el dispositiu mòbil, que ens condueix als llocs que més canvis han experimentat al llarg de la seva història. Així, podrem apreciar fotografíes de com aquests racons foren en el passat i conèixer, mitjançant una descripció detallada, els detalls més rellevants de molts dels monuments que no han arribat als nostres dies.


L'aplicació es presentarà el dijous 20 de febrer, a les 19:30  hores, a la Escola Superior de Disseny de les Illes Balears (Plaça de l'Institut Balear, 5). Allà hi haurà  l'historiador Xavier Terrasa, autor del llibre que ha donat origen a aquesta aplicació mòbil turística.


El desenvolupament de Palma. Ayer y hoy de su patrimonio ha estat dut a terme per l'empresa Kolobee, que va tenir presència a la passada edició de FITUR.  


Aquests són els enllaços per a descàrregar l'aplicació de forma gratuïta:






Hi haurà exemplars del llibre a la venta.

No hay comentarios: